Sayın
@ExcelDepo
Okul müdürüyüm ve boş vakitlerimde mesai arkadaşlarımın işlerini kolaylaştırıcı excel dosyaları yaparak bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Ancak temel hedefim sorduğum soruların cevabını bulup işime devam etmek olmadığı için birden fazla önerinin olmasını hedefliyorum ki birbirleriyle karşılaştırabileyim.
Şunu da itiraf edeyim
@Ömer BARAN beyin kod yazımına özel bir merakım ve hayranlığım var.
Hatta onun bu forumda yazdığı tüm kodlardan kendi bilgisayarıma bir dizin açıp arşivlemeye çalıştım ama maalesef bitiremedim 9000 den fazla paylaşımı var
Sorduğum sorulardan aldığım cevapları hep not alıyorum belki o sorduğum soruda kullanmasam bile başka uygulamalardan ondan mutlaka faydalanıyorum.
Hatta bu forumda da şu şekilde çalışıyorum.
Arama kısmına
@Ömer BARAN yazıp
ReDim kelimesini aratıyorum. Ömer beyin yazdığı tüm vba içinde bu kullanımları inceliyor anlamadığım yerleri yapay zekaya örneklerle açıklamasını istiyorum ve satır satır kontrol ediyorum...
Bu başlık altında Fonksiyon ve ADO ile bu işlemi başardık ancak ben en basit yöntemi olan formüllede çözüme kavuşturulabildiğini görmek-bilmek istiyorum. Onun için orijinal dosyaya benzeyen yeni bir soru oluşturdum onunla çözüme ulaşmaya çalışacağım.
Size karşı herhangi bir tavrım ya da kastım yoktur. Verdiğiniz cevaplar ve destekler için sizlere de her zaman müteşekkirim.