Kısa Açıklama
İlgili Hücredeki Açıklamaya Göre Çarpma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhabalar,
CAM LİSTESİ sayfasında B sütununa veri girişiyle ilgili satıra;
E sütununda 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O1 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini,
E sütununda Low-E 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O2 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini,
E sütununda Konfor 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O3 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini talep ediyorum.
Örnek çalışmayı sayfanın 890,891,892. satırlarında anlatmak için yaptım.
Bunu kod ile yaptığımda E sütunundaki açıklamaya göre O sütunundaki veri ile çarpması gerekiyor.
(Satır ve sütunların genişlik ve yüksekliklerinin değiştirilmemesi rica olunur.)
Yardımlarınızı bekler saygılar sunarım. İyi çalışmalar.
CAM LİSTESİ sayfasında B sütununa veri girişiyle ilgili satıra;
E sütununda 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O1 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini,
E sütununda Low-E 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O2 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini,
E sütununda Konfor 4+16+4mm IsıYalıtımlıCam yazıyorsa G sütunundaki veri ile O3 hücresinin çarpımını H sütununun aynı satırına vermesini talep ediyorum.
Örnek çalışmayı sayfanın 890,891,892. satırlarında anlatmak için yaptım.
Bunu kod ile yaptığımda E sütunundaki açıklamaya göre O sütunundaki veri ile çarpması gerekiyor.
(Satır ve sütunların genişlik ve yüksekliklerinin değiştirilmemesi rica olunur.)
Yardımlarınızı bekler saygılar sunarım. İyi çalışmalar.