Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 32 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba arkadaşlar.
Makro çalıştır düğmesine tıkladığımda
1.ALBÜM - Ayrılanlar çalışma kitabındaki
Ayrılan Hakim sayfasında B-D-F-H-J sütunlarındaki rakamlara ait klasördeki resimleri örnekteki gibi rakamların bulunduğu kutucuğa sığacak şekilde alacak
ve L2-l1500 arası boş olan sütunları gizleyecek
Fotoğrafı olmayanları ise örnekteki gibi Giriş sayfası S sütununa yazacak ve sayfa koruması yapacak makroya ihtiyacım var.
Aynı işlemi Ayrılan Personel ve Ayrılan Hakim Adayı sayfasına da yapması gerekiyor.
Benzer çalışmayı aşağıdaki belirttiğim konuda sayın Baran ile yapmıştık. Ancak sanırım satır çoğaltma işlemi yaptığımdan veya boş sayfaları silme yaptığımdan dolayı hata verdiği ve çözmediğim için yeniden konu açmak zorunda kaldım.
Umarım anlatabilmişimdir?
Teşekkür ederim.
Makro çalıştır düğmesine tıkladığımda
1.ALBÜM - Ayrılanlar çalışma kitabındaki
Ayrılan Hakim sayfasında B-D-F-H-J sütunlarındaki rakamlara ait klasördeki resimleri örnekteki gibi rakamların bulunduğu kutucuğa sığacak şekilde alacak
ve L2-l1500 arası boş olan sütunları gizleyecek
Fotoğrafı olmayanları ise örnekteki gibi Giriş sayfası S sütununa yazacak ve sayfa koruması yapacak makroya ihtiyacım var.
Aynı işlemi Ayrılan Personel ve Ayrılan Hakim Adayı sayfasına da yapması gerekiyor.
Benzer çalışmayı aşağıdaki belirttiğim konuda sayın Baran ile yapmıştık. Ancak sanırım satır çoğaltma işlemi yaptığımdan veya boş sayfaları silme yaptığımdan dolayı hata verdiği ve çözmediğim için yeniden konu açmak zorunda kaldım.
Umarım anlatabilmişimdir?
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Tüm bilgisayarlarımızda microsoft olmadığı için pek makro kullanmıyorum. Ancak bizi çok büyük bir dertten kurtaracak personel albümü için kullandığımız makro ile ilgili talebime ilişkin örnek klasörü ekte gönderiyorum. Makro kullanmadığım için umarım anlatabilmişimdir, Teşekkür ederim
- teyadih
- Cevaplar: 28
- Forum: Genel Sorular
Ekli dosyalar