Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 365
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
ay değiştikçe haftasonlarını rengini vba ile koşullu biçimlendirme nasıl yapabiliriz.
F7:AJ8 -> =METNEÇEVİR(F$8;"gggg")ay değiştikçe haftasonlarını rengini vba ile koşullu biçimlendirme nasıl yapabiliriz.
Merhaba dosya paylaşırsanız daha sağlıklı olur .F7:AJ8 -> =METNEÇEVİR(F$8;"gggg")
F8:AJ8 -> =TARİH(YIL;AY;SÜTUN()-5)
yapılmak istenen F7:AJ200 arası hafta sonuna denk gelen günleri vba kodu ile koşullu biçimlendirme yardımıyla renklendirme
Kodu denedim ama olmadı. Dosya nasıl yükleniyor çözemedim ancak link bırakıyorum
Dosya nasıl yükleniyor çözemedim ancak link bırakıyorum
Özür dilerim sadece dosya indirmek vip üyelik olarak algılamıştım. Dikkatimden kaçmış.
Cevap için teşekkürlerler.Renkleri ayarlarsınız...
Ay değiştikçe kodlar renklenmeyi sağlar.
Direk Koşullu Biçimlendirme'nin makro halidir.
Bu yorumunuz benim ilettiğim dosyaya yönelik mi?Formul ile koşullu biçimlendirme yaptığımızda tarih olarak F8 hücresi baz alınıyor.
@Burhan.cesur hocam içindiBu yorumunuz benim ilettiğim dosyaya yönelik mi?
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(20 satır)
@Burhan.cesur hocam içindi
Hocam Teşekkürler birşey daha rica etsem. Kod güzel çalışıyor ancak atladığım bir konu var. D3 de yıl d4 de ay var bunlar değişince otomatik değişmiyor. vba kodunu manuel tekrar çalıştırmak gerekiyor. Acaba kodu D3 ve D4 hücreleri değişimine göre düzenleyebilir misiniz.Dosya ektedir. Dosyanıza göre kod tasarlandı.
Macro ile bir haftalık aralık
|
|
Excel VBA ile DÜŞEYARA Kullanma
|
|
![]() |
VBA ile Satır Sayısını Bulma
|
Vba Kod ile Aktif Sayfa Aralığını Yeni Sayfaya Aktarmak
|
|