Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2013
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Arkadaşlar merhaba
KDV KONTROL Sayfasında zirve ft listesi ve mükellef ft listesi var.
B sütunundaki ft numaralarını J sütunundaki ft numaraları ile koşullu biçimlendirmeyle aynı olanları kırmızı ile renklendiriyorum. farklı olanlar ve hiç olmayanlar renksiz
yine E sütunundaki KDV tutarlarını M sütunundaki kdv tutarları ile koşullu biçimlendirmeyle aynı olanları lacivert ile renklendiriyorum. farklı olanlar ve hiç olmayanlar renksiz
B ve J sütunundaki renksiz olanları filtreleyerek ayrı ayrı üstteki 2 adet mavi butonla FT FARKLARI sayfasına aktarıyorum..
E ve M sütunundaki renksiz olanları filtreleyerek ayrı ayrı üstteki 2 adet sarı butonla KDV FARKLARI sayfasına aktarıyorum.
Yani kısacası renksizleri filtreleyip 4 defa sayfalara aktarım yapıyorum
Benim istediğim bunları tek bir butonda aktarması
B ve J sütunundaki Renksiz olanları FT FARKLARI sayfasına sayfada örneği var
E ve M sütunundaki Renksiz olanları KDV FARKLARI sayfasına sayfada örneği var
KDV KONTROL Sayfasında zirve ft listesi ve mükellef ft listesi var.
B sütunundaki ft numaralarını J sütunundaki ft numaraları ile koşullu biçimlendirmeyle aynı olanları kırmızı ile renklendiriyorum. farklı olanlar ve hiç olmayanlar renksiz
yine E sütunundaki KDV tutarlarını M sütunundaki kdv tutarları ile koşullu biçimlendirmeyle aynı olanları lacivert ile renklendiriyorum. farklı olanlar ve hiç olmayanlar renksiz
B ve J sütunundaki renksiz olanları filtreleyerek ayrı ayrı üstteki 2 adet mavi butonla FT FARKLARI sayfasına aktarıyorum..
E ve M sütunundaki renksiz olanları filtreleyerek ayrı ayrı üstteki 2 adet sarı butonla KDV FARKLARI sayfasına aktarıyorum.
Yani kısacası renksizleri filtreleyip 4 defa sayfalara aktarım yapıyorum
Benim istediğim bunları tek bir butonda aktarması
B ve J sütunundaki Renksiz olanları FT FARKLARI sayfasına sayfada örneği var
E ve M sütunundaki Renksiz olanları KDV FARKLARI sayfasına sayfada örneği var
Ekli dosyalar