Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 32 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba,
Bir dosya ve bilgi paylaşımı yapmaya niyetlenmiştim.
Paylaşacağım yazıyı da hazırlamıştım.
Konuyla ilgili, arşivimde birkaç dosya vardı ve bu dosyalarla denemeler yaptım. Hepsi de değişik yerlerde hatalar verdi. Dolayısıyla içime sinmedi, ve hocalarımızdan yeni, sağlam kod talep etmek istedim.
Konu şudur:
Bir disk veya klasördeki;
Tüm klasör veya dosyaların listelenmesi.
(Gizli dosya ve klasörler dahil. Şüphesiz bu işi yaparken hata vermemesi gerekiyor)
Hem örnek klasör, hem de örnek dosya hazırladım.
Örnek klasörün içinde, gerçekçi olması bakımında gizli klasör ve gizli dosyalar da vardır. D diskinin içinde, bu klasörün olduğunu varsayanız.
Dökülecek listenin, Örnek dosyadaki gibi dökülmesi gerekmektedir.
Başlık olsa da olur olmasa da olur. Hangisi kolay olursa..
Son olarak: Yol adresini kopyalayıp kodların içine yapıştırma şeklinde değil de,
klasör seçer gibi diskimizi seçersek, daha pratik olur.
Teşekkürler
Bir dosya ve bilgi paylaşımı yapmaya niyetlenmiştim.
Paylaşacağım yazıyı da hazırlamıştım.
Konuyla ilgili, arşivimde birkaç dosya vardı ve bu dosyalarla denemeler yaptım. Hepsi de değişik yerlerde hatalar verdi. Dolayısıyla içime sinmedi, ve hocalarımızdan yeni, sağlam kod talep etmek istedim.
Konu şudur:
Bir disk veya klasördeki;
Tüm klasör veya dosyaların listelenmesi.
(Gizli dosya ve klasörler dahil. Şüphesiz bu işi yaparken hata vermemesi gerekiyor)
Hem örnek klasör, hem de örnek dosya hazırladım.
Örnek klasörün içinde, gerçekçi olması bakımında gizli klasör ve gizli dosyalar da vardır. D diskinin içinde, bu klasörün olduğunu varsayanız.
Dökülecek listenin, Örnek dosyadaki gibi dökülmesi gerekmektedir.
Başlık olsa da olur olmasa da olur. Hangisi kolay olursa..
Son olarak: Yol adresini kopyalayıp kodların içine yapıştırma şeklinde değil de,
klasör seçer gibi diskimizi seçersek, daha pratik olur.
Teşekkürler
Ekli dosyalar