Alttan Üste Doğru İçerik Temizleme

obsesyonur

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe

Ekli dosyalar

Silme işlemi yaparken D4 sütunundakiler silinmiyor ve kod 8 den önceki satırlarda da silme işlemi yapmaya devam ediyor. Bunların düzenlenmesi ile alakalı bir isteğiniz var mı?

Dosyanızdaki kodu silip aşağıdaki kullanın, eksiklik varsa geri dönüş yaparsınız.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(12 satır)

Silme işlemi yaparken D4 sütunundakiler silinmiyor ve kod 8 den önceki satırlarda da silme işlemi yapmaya devam ediyor. Bunların düzenlenmesi ile alakalı bir isteğiniz var mı?
Silme işlemine tabii olacak aralıklar ("b8:b14") ve ("c8:c14") aralıklarıdır. Bu aralıklar dışında kalan hiçbir hücrede veya aralıkta silme işlemi yapılmayacaktır.

Maalesef dosya indirmek için gerekli olan vip üyelik koşulunu yerine getiremediğim için dosyanızı inceleme şansım olmadı,ilginiz için teşekkür ederim.
Üstte verdiğim kodu neden kullanamadığınızı anlamadım. Küçük bir değişiklik yapmıştım.
Yine paylaştığım kodu kullanın.
En üstteki satırı son = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row bununla değiştirin.
En alttaki satırı Range("B" & son & ":C" & son).ClearContents bununla değiştirin.

Üstte verdiğim kodu neden kullanamadığınızı anlamadım. Küçük bir değişiklik yapmıştım.
Yine paylaştığım kodu kullanın.
En üstteki satırı son = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row bununla değiştirin.
En alttaki satırı Range("B" & son & ":C" & son).ClearContents bununla değiştirin.
'Kendi dosyamda kullandığım kod bloğu'
Private Sub CommandButton1_Click()
son = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row
If son = 7 Then
MsgBox "Listenizdeki Tüm Veriler Temizlendi."
Exit Sub
End If
Range("B" & son & ":C" & son).ClearContents
End Sub

Merhaba, vermiş olduğunuz kodları kendi dosyama uygun olarak revize ederek istediğim sonuca ulaşmış bulunmaktayım,çok teşekkür ederim.