ExcelDepo

2020 Takvimi Excel

2020 Takvimi Excel​

2020 Takvimi Excel isimli içeriğimizde, Excel ile yapılmış çok özel bir dosyaya ait bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz.

Excel 2020 takvimi, 2020 yılına girmemize sayılı günler kalan şu günlerde her yeni yıl için en çok ihtiyaç duyulanların başında da takvimler gelmektedir. Gerek baskı olarak gerek dijital olarak mutlaka yeni yılda bir takvime ihtiyaç duyulur, duyarız.

Bizlerde uzmanlık alanımız olan Excel'i kullanarak, 2020 yılı için eşsiz bir Excel Türkçe takvimini sizlerin beğenisine sunmak istedik.

https://www.exceldepo.com/resimler/takvim.png


Üst resimde ana sayfasının ekran görüntüsünü göreceğiniz bu özel Excel takvim dosyasında, toplam 17 adet şablon bulunmaktadır. Şablon görüntüleri de kolayca anlaşılacak şekilde resmedilmiştir. Her resme tıkladığınızda, ilgili takvim sayfasına ait sayfa açılmaktadır.

https://www.exceldepo.com/resimler/takvim1.png


İlk sayfamızın ekran görüntüsü yukarıdaki gibidir. Sayfada SARI renkte işaretlenmiş kutucuklar, ülkemizin resmi ve dini tatillerine denk gelen günlerdir.

MAVİ renkte görünen kutucuklar ise kişiye ya da kuruma özel olarak tanımlanmış tatil veya etkinlik günlerini göstermektedir. Bu açıklamadan da anlayacağınız üzere bu dosya ile dilediğiniz günlere kolayca tanımlama yapabilirsiniz. Tanımlamaları ayarlar sayfasında yapmanız yeterli olacaktır.

Dosyamızı hazır bir takvim olarak kullanabilmenizin yanı sıra, içerisinde yer alan ve çok özel formülleri ile Excel'e dair bilgi amaçlı olarakta kullanabilirsiniz. Excel'in bir çok özelliğini barındıran 2020 Takvimi Excel isimli dosyamız, tamamen Excel Fonksiyonlarından oluşmakta, herhangi bir makro, visual basic kodu barındırmamaktadır.

2020 takvimi Excel indir çalışmamızı indirmek için aşağıda en altta bulunan linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Yararlı olması temennisiyle.

2020 takvim Excel Türkçe İndir
2021 takvim Excel Türkçe İndir

Bu Dosyada Kullanılan Excel Özellikleri​

Resul Kurt Danışmanlık

Son incelemeler

Güzel bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Geri
Üst