Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
İlginç bir soru, çünkü araştırdım ama cevap bulamadım. UserForm üzerinde bulunan TextBox içerisine veri girdiğimizde, TextBox üzerinde bulunan, CheckBox aktif yapınca, TextBox içerisine girdiğimiz veriler (......) şeklinde görünmesi, yazı ve metni görmek için, CheckBox pasif yaptığımızda, şifre soran InputBox'a şifre girince, TextBox verileri normal yazı ve metin olarak görünmesi için nasıl bir kodlama yapmak lazım.
Örnek dosyada, listbox içerisinden veri seçince, TextBox içerisinde veri varsa, CheckBox'ın aktif olduğu basit kodlamayı yaptım. Ama CheckBox aktif olduğunda, TextBox içerisinde ki verilerin (********) görünmesi, Verileri görmek için CheckBox'ı pasif yaptığımızda şifre soracak kodlamayı ben yapamam
ama hocalarım ve bilgisi olanlar yapar diye düşünüyorum. Olursa, fikir açısından güzel bir örnek olacaktır. Amaç, özel bilgi girilen TextBox içerisinde ki yazılan bilgilerin herkes tarafından görünmemesi için güzel bir örnek olacaktır. Bu konuda, başka fikir ve çözüm var mı bilmiyorum, çünkü ben bulamadım.
Örnek dosyada, listbox içerisinden veri seçince, TextBox içerisinde veri varsa, CheckBox'ın aktif olduğu basit kodlamayı yaptım. Ama CheckBox aktif olduğunda, TextBox içerisinde ki verilerin (********) görünmesi, Verileri görmek için CheckBox'ı pasif yaptığımızda şifre soracak kodlamayı ben yapamam

Ekli dosyalar