Ses Dosyası Ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Merhabalar Sn. @tornadoalp;
Ekteki dosya içerisinde gerekli açıklamaları yaptım ve bir tanede ses dosyası ekledim.

-- Dosya hakkındaki bilgilere bulaşmak için indirdiğiniz dosya içerisindeki Açıklamalar.pdf isimli dosyaya bakınız.
-- Bu paylaştığım dosya, 2 numaralı mesajda paylaştığım dosya ile aynı işlemi yapıyor ancak farkı Sayfa2 A1 hücresine veri girişi yapıldığında çalışması ve A2 hücresine mesaj yazmasıdır.
-- 2 numaralı mesajdaki kodları da herhangi bir nesneye ya da düğmeye makro atama yöntemi ile çalıştırabilirsiniz.

Faydalı olması dileği ile...
Saygılarımla, iyi çalışmalar.
Foruma Hoş Geldiniz.

Ekteki dosyada Sayfa2 'nin kod bölümünde bulunan;
ses_dosyasinin_yolunu_buraya_yaziniz bölümüne, çift tırnak içerisine ses dosyasının yolunu yazınız
Örnek olarak "C:\ses_dosyasi.wav"

Koşul olarak da A1 hücresi 5 den büyükse diye şart ekledim. Bu şartı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Merhabalar Sn. tornadoalp;
Paylaşımı beğenmeniz sevindirdi. :)
Eğer paylaştığım dosya, isteğinizi karşıladıysa;
Konuyu çözüldü olarak kilitleyelim mi?

Muhterem Hocam!
Başaramadım!
Bir excel sayfasında bir hücrede tam çalışır biçimde yapıp, adım adım anlatırsanız çok müteşekkir olurum

Ekteki dosya içerisinde gerekli açıklamaları yaptım ve bir tanede ses dosyası ekledim.

-- Dosya hakkındaki bilgilere bulaşmak için indirdiğiniz dosya içerisindeki Açıklamalar.pdf isimli dosyaya bakınız.
-- Bu paylaştığım dosya, 2 numaralı mesajda paylaştığım dosya ile aynı işlemi yapıyor ancak farkı Sayfa2 A1 hücresine veri girişi yapıldığında çalışması ve A2 hücresine mesaj yazmasıdır.
-- 2 numaralı mesajdaki kodları da herhangi bir nesneye ya da düğmeye makro atama yöntemi ile çalıştırabilirsiniz.

Faydalı olması dileği ile...

Ekli dosyalar

Çözüm
Paylaşımları beğenmeniz güzel :) ancak isteğinizi karşılıyor ya da karşılamıyor ise geri dönüş ile bildirirseniz daha güzel olur. ;)

Geri dönüş olmadığı için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...