Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Name yerine Id ve diğer elementleri de denedim ama olmadı.
Pop-up penceresine veri yazdırmakla ilgili yerli yabancı sitelere de bakıyorum ama bilgim daha işin başında olduğundan
fazla ilerleyemiyorum.
Bugün bir şeyler denerken sizin bu sorunuz aklıma geldi.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(12 satır)
"C:\Users\user\ " kısımlarını kendinize göre düzenledikten sonra yukarıdaki kodu yazın ve makroyu çalıştırın, açılan pop-up pencereyi manuel olarak doldurun. Alana giriş yapın, sonra tamamen kapatın ve tekrar girin.
Kodun içindeki adres chrome çerezlerine ulaşıyor. Şifreyi bir kere manuel girince tekrar girmenize gerek kalmadan işleme devam edebilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı adı şifresi isteyen sayfalara girişte bu çerezleri sorunsuz kullanıyorum. Tekrar kullanıcı adı ve parola yazmaya gerek kalmıyor.
Bugün bir şeyler denerken sizin bu sorunuz aklıma geldi.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(12 satır)
"C:\Users\user\ " kısımlarını kendinize göre düzenledikten sonra yukarıdaki kodu yazın ve makroyu çalıştırın, açılan pop-up pencereyi manuel olarak doldurun. Alana giriş yapın, sonra tamamen kapatın ve tekrar girin.
Kodun içindeki adres chrome çerezlerine ulaşıyor. Şifreyi bir kere manuel girince tekrar girmenize gerek kalmadan işleme devam edebilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı adı şifresi isteyen sayfalara girişte bu çerezleri sorunsuz kullanıyorum. Tekrar kullanıcı adı ve parola yazmaya gerek kalmıyor.
Bilginizi paylamış olduğunuz için teşekkür ederim.
Aslında amacım bu gibi durumlarda buradaki kodların neden çalışmadığını, nasıl bir kod kullanmamız gerektiğini, böyle durumlarda farklı olan nedir onu öğrenmek istiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.