Makro Kodunda Array Kısmına Sütun Tanımlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedaze

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Şöyle bir makrom var istedigim gibi çalışıyor fakat deg = Array kısmına d sutununu nasıl tanımlanır. Yada herhangi bir sutun farketmez. Ayrıca tanımlı sutunların aşağıya doğru satır sayısı sınırsız olacak.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(21 satır)

D sütununu tanımlamaktan kastınız nedir? Ne yapmak istediğinizi tam olarak yazarsanız daha anlaşılır olur.

D sütununu tanımlamaktan kastınız nedir? Ne yapmak istediğinizi tam olarak yazarsanız daha anlaşılır olur.
Array dizinindeki değişkenleri D sutununa liste halinde yazıcaz yazdığımız listedeki kelimeleri a stunundaki benzer satırları silecek
Yani ;D stununun her satırındaki kelimeyi a stununda arayıp benzer satırları komple silecek

Aşağıdaki kodu deneyin.
VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(8 satır)
Hocam
Kodu güncelledim tekrar deneyin. Önceki kodda veri bulunamadığında hata verdiğini farkettim.
hocam çalışmadı örnek dosyada atamıyorum A sutununda uzun site linkleri var D sutunundada kısa site domainleri var D sutunundaki kısa domainleri arayıp eşleşen satırları silecek. Sizin yaptığınız sadece karekter içermeyen kelimeler olursa siliyor fakat site linki olunca silmiyor