Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Makro oluşturdum fakat çalıştırmak istediğimde şöyle bir yerde hata alıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Ekli dosyalar
Ekli dosyalar
Makro çalıştığında yeni bir sayfa açsın (sheet1) bunuda yazdığım şekilde isimlendirsin istedim aslında. Tamamlandı dosyası oluşturduğum makro ve sonucunda olmasını istediğim excel şeklinde. Deneme dosyası da makroyu visual basice yapıştırdım çalıştır dedim ama çalışmadı. her iki dosyayı da ekliyorum teşekkürler.@burcudere sayfa adının "Sheet1" olduğuna emin olun.
Aşağıdaki linki incelerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ekli dosyalar
o durumda exceli gönderemiyorumTamamlanan isimli dosyanızı açarken bir sorun var, yetkili hesap istiyor açmak için.
Yani açılmıyor özetle biz de![]()
Deneme dosyası açılıyor mu peki? orayada eklemiştim kodu çünküMakro çalıştığında yeni bir sayfa açsın (sheet1) bunuda yazdığım şekilde isimlendirsin istedim aslında. Tamamlandı dosyası oluşturduğum makro ve sonucunda olmasını istediğim excel şeklinde. Deneme dosyası da makroyu visual basice yapıştırdım çalıştır dedim ama çalışmadı. her iki dosyayı da ekliyorum teşekkürler.
Yok aslında. Başka bir tane gönderiyorum sadece verilerin olduğu, buna makroyu eklemeden gönderiyorumDosya ismini yanlış yazmışım, Deneme 2 açılmıyor biz de.
Paylaşım mı var dosyanızda?
Ekli dosyalar
Makroyu Hücredeki Veriye Göre Çalıştırma
|
|
Her Satırda Aynı Makroyu Çalıştırma
|
|
Hücre Değerindeki Makroyu Çalıştırma
|
|
Makroyu Belirli Tarih Aralığında Çalıştırma