Li̇stviewde Seçilen Personeli Güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sedat2161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sedat2161

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe

Ekli dosyalar

S.Nolar sabit mi? aynı isimde farklı kullanıcılar olabildiği için benzersiz alan olarak bir veri kullanmak uygun olur form açıkken arka planda belli bir S.No belli bir kişiye aitse işlem yapmak kolaylaşır
not: eğer veriler S.No'yla eşleştirilecekse gizli bir metin kutusu ekleyip oraya da ilgili S.No yazılarak verinin kolayca bulunması sağlanabilir

S.Nolar sabit mi? aynı isimde farklı kullanıcılar olabildiği için benzersiz alan olarak bir veri kullanmak uygun olur form açıkken arka planda belli bir S.No belli bir kişiye aitse işlem yapmak kolaylaşır
not: eğer veriler S.No'yla eşleştirilecekse gizli bir metin kutusu ekleyip oraya da ilgili S.No yazılarak verinin kolayca bulunması sağlanabilir
Hocam her ay değişken olabiliyor eklemler çıkarmalar. Onun için önerinizi pek anlayamadım. Bir örnek ile ile yardımcı olabilirimsiniz.

mesela form açıldığında
sıralama aşağıdaki gibi olsun, arama yaptınız ve S.No=3 olan Abdurrahman KAYA'nın verilerini güncellemek istediniz bu dururumda S.No hala 3 değil mi
S.NoAdı ve Soyadı
1aaaa
2ABD
3Abdurrahman KAYA
4Ağa BAL
5Arzu ALP
6CENGİZ
7DDD
8fff
9Kemal
10ppp

aşağıdaki kodu dener misiniz?
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(21 satır)
Hocam bilginize sağlık. Çok iyi olmuş. Hakkınızı helal edin. Hocam yalnız şöyle bir sorun oluştu. Güncelleme yapmak için arama yaptığımda Personel ekle butonu tıkladığımda aynı kişi yeniden kayıt oluyor bunu engelleme imkanımız var mı acaba.

Ben sadece güncelleme koduyla ilgili değişiklikler yaptım
Ekleme ile ilgili sorun varsa onunla ilgili yeni konu açmanız daha uygun