Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hücre biçimlendermedeki KÇO.##.###.###.###.###;@ isteğe bağllı uyarlama ile KÇO.2025.0000020901 şeklinde irsaliye formatı oluşturmak için yardımlarınızı talep ediyorum.
Hücrede sol baştaki KÇO veya KÇ0 kısmı anlaşıldığı kadarıyla SABİT.
Hücreye 2025..... şeklinde başlayarak 14 hane sayısal veri yazacaksanız aşağıdaki şekilde biçimlendirme yaparak deneyin.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Bence biçimlendirmelerle bu kadar uğraşmaya gerek yok.
Tabi hazır bir veri yığınını biçimlendirmeye mi çalışıyorsunuz, yoksa elle veri girişi yapılırken baştaki karakterleri yazmadan sadece sayısal kısımları mı yazmak istiyorsunuz onu bilemiyorum.
Hazır bir veri yığınından söz ediliyorsa SOLDAN/PARÇAAL işlevleriyle, uygun sütun(lar)a verinin belli kısımları aldırılabilir. vs.
Hücrede sol baştaki KÇO veya KÇ0 kısmı anlaşıldığı kadarıyla SABİT.
Hücreye 2025..... şeklinde başlayarak 14 hane sayısal veri yazacaksanız aşağıdaki şekilde biçimlendirme yaparak deneyin.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Bence biçimlendirmelerle bu kadar uğraşmaya gerek yok.
Tabi hazır bir veri yığınını biçimlendirmeye mi çalışıyorsunuz, yoksa elle veri girişi yapılırken baştaki karakterleri yazmadan sadece sayısal kısımları mı yazmak istiyorsunuz onu bilemiyorum.
Hazır bir veri yığınından söz ediliyorsa SOLDAN/PARÇAAL işlevleriyle, uygun sütun(lar)a verinin belli kısımları aldırılabilir. vs.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.