Kullanıcı
- Katılım
- 13 May 2019
- Mesajlar
- 303
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Kroki sayfasında oda numaralarını gösteren ve köprü ile Bloklar sayfasının A sütunundaki Blok isimleri ile bağlantılı hücrelerim bulunmakta. Bloklar sayfasının C sütununda TC kimlik numaraları ve C:\foto\ Klasöründe aynı tc kimlik numaraları ile kayıtlı fotoğraflarım bulunmaktadır. Bloklar sayfasına resimleri getirebiliyorum. Burada herhangi bir sıkıntı yok. Ben Kroki sayfasında Blok numarası üzerine geldiğimde de aynı şekilde o blokta kalan ismin (tc) ile eşleşen fotoğrafının görünmesini istiyorum. Yanı Blok numarası ile köprü halinde bağlantılı olan diğer sayfıanın aynı blok numarasının C sütununda bulunan TC kimlik numarasına göre klasörden fotoğrafının getirilmesini istiyorum.
Diğer blok numarasına geldiğimde bir önceki resmin kaybolarak o hücrede yazılı blokta oturan kişiye ait resim gelsin istiyorum.
Diğer blok numarasına geldiğimde bir önceki resmin kaybolarak o hücrede yazılı blokta oturan kişiye ait resim gelsin istiyorum.
Ekli dosyalar