filtreden rapor oluşturmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhsar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsar

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
merhaba;ekte ki belgemde sayfa 1 de hastalarımıza randevu veriyoruz.FİLTRE isimli sayfada sayfa 1 in C sütunundaki randevu tarihine göre A2 hücresine yazılan tarihi süzüp getiriyoruz.ve o günün randevularını toplu olarak görüyoruz.EKİP isimli sayfada ;FİLTRE sayfasının j sütununda yazan ekip isimlerine göre süzme yapıyoruz.

benim yapmak istediğim ve yardımınızı rica ettiğim konu;rapor isimli sayfaya makro ile rapor oluştur dediğimde FİLTRE isimli sayfada listelenmiş olan günü randevularını
Ekip 1 den başlayıp listelemek.yani: rapor oluştur makrosunu çalıştırdığımda ilk olarak EKİP 1 randevuları gelecek devamında boşluk bırakıp ekip 2;ekip 3;ekip 4;ekip 5;
ekip 6 ;nakil şeklinde FİLTRE sayfasının J sütunundaki ekiplere göre toplu liste almak istiyorum.Ekip isimli sayfada tek tek yaptığım işlemi rapor sayfasında toplu olarak yapmak.

şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba Sayın @muhsar .

Mevcut kod'da yer alan MsgBox "Verileriniz yazdırıldı.", vbInformation satırının hemen üstüne
[A4].Resize(s, UBound(a, 2)).Sort [J3], 1
şeklinde bir satır ekleyerek deneyin.

.

Merhaba Sayın @muhsar .

Mevcut kod'da yer alan MsgBox "Verileriniz yazdırıldı.", vbInformation satırının hemen üstüne
[A4].Resize(s, UBound(a, 2)).Sort [J3], 1
şeklinde bir satır ekleyerek deneyin.

.
ömer hocam,rica etsem sıramada ekip 1 bitince 1 satır boşluk verip bu şekide diğer ekipler de de aynı işlemi yapması için koda ilave yapmamız mümkünmüdür.
değilse de manuel eklemem gerek her defasında (çünkü o boşluktan kesmem gerekiyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...