Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
İyi çalışmalar DOSYA İÇERİSiNE GEREKNLERİ YAZDIM MÜMKÜNSE EKTEKİ dosyayı inceleyip KODLAMADA yardımcı olurmusunuz.
Ekli dosyalar
Ekli dosyalar
Başlıkta belirttiğiniz gibi formülle mi? Yoksa soruda belirttiğiniz gibi makro ile mi çözüm mü?İyi çalışmalar DOSYA İÇERİSiNE GEREKNLERİ YAZDIM MÜMKÜNSE EKTEKİ dosyayı inceleyip KODLAMADA yardımcı olurmusunuz.
Başlıkta belirttiğiniz gibi formülle mi? Yoksa soruda belirttiğiniz gibi makro ile mi çözüm mü?İyi çalışmalar DOSYA İÇERİSiNE GEREKNLERİ YAZDIM MÜMKÜNSE EKTEKİ dosyayı inceleyip KODLAMADA yardımcı olurmusunuz.
Ekli dosyalar
buda güzel makro olursa daha kolay güzel olur müsaitseniz makro ile atayacağımız bir buton ile bilgileri getirirsek güzel olur saygılar...Başlıkta belirttiğiniz gibi formülle mi? Yoksa soruda belirttiğiniz gibi makro ile mi çözüm mü?
Formüllü çözüm ekte yeralmaktadır. Kontrol ediniz.
Formülün bulunduğu ilk satırı işaretleyip aşağı doğru sürükleyerek ihtiyacınız kadar çoğaltınız.
Makro bilmiyorum malesef. Makro üstadlarımız yardımcı olacaktır.buda güzel makro olursa daha kolay güzel olur müsaitseniz makro ile atayacağımız bir buton ile bilgileri getirirsek güzel olur saygılar...
Formüller ile Farklı Sayfalardan Veri Listeleme
|
|
Farklı Biçim ve Değeri Sayı Olarak Getirme
|
|
Farklı Para Birimlerini Toplama
|
|
![]() |
Farklı Sayfalardaki Verileri Tek Sütunda Toplama
|