Döviz Bakiyesi Kalanları Listeleme

NADIRYILDIZ

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe

Ekli dosyalar

Örnek bir sıralama yapsanız daha anlaşılır olurdu. Sarı alandan hangi hücreden başlayarak veri alınacağı konusunda da dolgu rengi veya hücre ismiyle örnek verebilirsiniz.

Sayın okutan

son bakiye olan 24.050 tutarı kadar olmak şartıyla en girenden en son çıkartılarak kalanları tespit etmek istiyorum
yani kısacası bakiye kadar son girenlerden son çıkışlar düşülerek listelenecek

Ekli dosyalar

İlk dosyanızda, sarı alandaki verinin mavi alanda listelenmesini istemişsiniz fakat sonraki dosyanızda mavi alana örnek bir listeleme yapılmamış. Açıklamalardan tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım.

Kodun baş tarafını şöyle düzenleyerek, verileri bir SIRALAMAya tabi tutmak daha doğru olur.

VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(4 satır)

Ömer bey

olması gereken bölümdeki gibi düzenleyebilir miyiz
alt satırda da renklendirdim.
buradaki mantık 106.787,78 bakiye kalıyor ya
ondan en son döviz girişleri düşülerek 106.787,78 ye ulaşılanacak şekilde listelenmesi gerekiyor

Ekli dosyalar

Verdiğim kod doğal olarak eklediğiniz ilk örnek belgeye ve verilere göre oluşturuldu ve istenilen sonucu veriyor.

Son belgenizdeki veri/olması gereken/hesaplama yöntemi bakımından yapı tamamen farklı.
İsteğiniz, üzerinde düşünülmesi gereken, özel emek/zaman isteyen bir şeye benziyor açıkçası.
Şu anda da vaktim çok uygun değil açıkçası.

@NADİR YILDIZ
Başka forumlarda da sorulan sorularla ilgilenmeyi pek hazzetmiyorum ancak, madem hazırladım ileteyim dedim.

[REPLY]
VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(17 satır)
[/REPLY]

Ömer bey teşekkür ederim.
size zahmet verdim
siz müsait olmadığınız için başka forumlarda çözüm aradım..
aciliyetim vardı
zaman zaman başka forumlarda sorulan sorular sizlerede soruluyor & yada tam tersi
hatta başka forumlardaki yardımcı olan dostlar sizin forumda da yer alıyor.
hepiniz sağolun varolun bizlere desteklerinizi esirgemediğiniz için hakkınız ödenmez

tekrar teşekkür ederim..

iyi çalışmalar