Anladığım kadarıyla; açtığınız diğer konulardaki hiçbir çözüm bu belgeye uygulanmamış durumda.
İnşallah emekler zayi olmamıştır.
Dosyanızın bitmiş halini göreceğim umuduyla belgeyi indirdim ama maalesef belgeniz ilk haliyle eklenmiş durumda.
Açık fikrim şöyle: öncelikle belgenizin yapısına yönelik bir eleştiride bulunayım.
Madem her bir kurbanlık için 7 satırlık alan ayrılıyor halde ben olsam 8 satırlık bir yapı oluşturur,
ilave 8'inci satırı ise o kurbanlığa ait 7 satırı iççine alan SATIR GRUPLAMA işlemi için ayırır ve
bu satırda da kurbana ait genel bilgileri (sıra no, küpe no, kilo, hisse adeti, tam fiyatı, hisse bedeli gibi) tutar,
o GRUP'a ait 7 satırda da hissedarlara ait bilgileri tutardım.
Mesela elle hazırladığım şöyle bir yapı gibi (soldaki -- simgelerine tıklanınca altındaki o kurbanlığa ait satırlar gizlenir,
koşullu biçimlendirme ile o kurbanlığa ait hisselerin tümünün tahsis edilip edilmediği gözle de görünür hale getirilebilirdi.

Söylediğimin anlaşılabilmesi için boş bir belgede 7 satırı seçip VERİ menüsündeki GRUPLANDIRMA menüsünü kullanın ve durumu görün.
Ayrıca; sağ tarafta yer alan diğer TABLOlar için bu sayfayı kullanmazdım.
Temel bir eleştirim de; halen tasarım/işleyiş/formül/makro hiçbir şey tamamlanmış olmamasına rağmen
hemen parolalı sayfa koruma, şifreli vba kısmı filan, belgenizle ilgilenecek kişiyi yıldırır desem abartmış olmam açıkçası.
Belgenin güvenliği, hatasız kullanıma yönelik tedbirler, tüm iş/işlem vs tamamlandıktan sonra düşünmeye başlansa bence daha iyi olurdu.
Bir de bir soru/sorunun çözümünü bulmadan başka konu açmanız da bana pek doğru gelmiyor.
Verilecek cevapların birbirini eklemesi muhtemel olduğuna göre, bence adım adım gidip, önem/işlem sırasına göre ve o işlem/sorun çözüldükten sonra çözümün uygulandığı belgeyi örnek belge olarak kullanıp bir sonraki adıma geçilmesi daha doğru bir yaklaşımdır.