Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 32 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Kroki sayfasında oda numaralarını gösteren ve köprü ile Bloklar sayfasının A sütunundaki Blok isimleri ile bağlantılı hücrelerim bulunmakta. Bloklar sayfasının C sütununda TC kimlik numaraları ve C:\foto\ Klasöründe aynı tc kimlik numaraları ile kayıtlı fotoğraflarım bulunmaktadır. Bloklar sayfasına resimleri getirebiliyorum. Burada herhangi bir sıkıntı yok. Ben Kroki sayfasında Blok numarası üzerine geldiğimde de aynı şekilde o blokta kalan ismin (tc) ile eşleşen fotoğrafının görünmesini istiyorum. Yanı Blok numarası ile köprü halinde bağlantılı olan diğer sayfıanın aynı blok numarasının...
- tahsinanarat
- Cevaplar: 12
- Forum: Makro Soruları
Buradaki konumuza ait kod il eilgili olarak hücrelerde manuel olarak F2 enter yaptığımızda resim ve isim geliyor,
fontunu ve rengini de istediğimiz gibi yaptık. @Ömer BARAN hocama çok teşekkür ediyorum.
Kod yardımı ile belirlediğimiz alanda F2 enter yaptırdığımda manuel olarak F2 enter yaptığım gibi açıklamaya bilgi gelmediğini gördüm, Kod ile bunu yapabilmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. F2 enter yaptırılacak alan B2:AC77 olduğunu varsayalım.