Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhabalar. Ekte bulunan puantaj defterimde LİSTE_PUANTAJI_BURAYA_YAPIŞTIR sayfasındaki izin verilerini ANASAYFA içinde bulunan PUANTAJI AKTAR butonuyla puantaj defterine aktarıyorum. Daha önce Çözüldü - Sayfadan sayfaya veri aktarımında önceki hücre içeriğinin değişmesi/sabit kalması adlı konu açmıştım. Bu konuda, puantaj aktarıldığında daha önceden deftere yazılmış olan "T" (hafta tatili) harflerinin, atılan iznin türüne göre değişip değişmemesi konusunda yardım istemiştim Sayın Ömer hocam sorunumu çözmüştü. Ekteki örnek 2 de puantajın atılmış halinde 2. ve 3. sıra no' lu personele işlenen "R" (rapor) ve "H" (heyet) harfleri kodda yazıldığı gibi aralardaki "T" harfini değiştirerek işliyor, burda sorun yok. 16. sıra nolu personele işelenen "Y" (yıllık izin) harfi aralardaki "T" harfini atlayarak işliyor burda da sorun yok. Ama 4. sıradaki personele işlenen "Y" harfinin (yıllık izinlerin) aralarında kalan "T" harfinin değişmemesi gerekirken "H" harfine dönüşüyor. Yani ondan önceki sırada "T" harfini kaldıran bir izin işlendiyse o iznin harfine dönüşüyor. Bunun nedeni kendinden önceki satırda "T" harfini kaldıran bir izin atılması ve aktarılancak izinlerin olduğu LİSTE_PUANTAJI_BURAYA_YAPIŞTIR sayfasında yıllık izinlerde hafta tatiline ("T") denk gelen günlerin de yıllık izinli olarak yazılı olması. Ama bu hafta tatiline denk gelen günlerin yıllık izin olarak yazılı olması 16 sıra no da sorun olmuyor. Kısaca 4 nolu personele atılan Yıllık iznin aralarında kalan "T" harflerinin 16. sıradaki gibi değişmemesini istiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın, detaylıca anlatmaya çalıştım. Aylardır bu şekilde kullanıyorum karışık bir problem olduğu için sormamıştım. Teşekkürler.
Ekli dosyalar