- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki kod yapısında göreceğiz şekilde İnputBox'a aralarında virgül olacak şekilde veri giriyorum.
Örnegin: ST01,ST00,STA1,ST02
Girdiğim bu veriyi ReDim ile dizi haline getirip Transpose yapıp excel sayfasına yazdırıyorum. Alt alta satır olarak yazıyor, bu hücrelerin hepsini seçip kopyala yapıyorum sonrasında paket programa yapıştırıyorum. Not: Satır halinde seçip kopyalamak önemlidir.
Yapmak istediğim; oluşan diziyi kod içerisinde direk kopyalaya bilmek (yardımcı sayfa kullanmadan)
Umarım sorunumu net şekilde ifade edebilmişimdir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Örnegin: ST01,ST00,STA1,ST02
Girdiğim bu veriyi ReDim ile dizi haline getirip Transpose yapıp excel sayfasına yazdırıyorum. Alt alta satır olarak yazıyor, bu hücrelerin hepsini seçip kopyala yapıyorum sonrasında paket programa yapıştırıyorum. Not: Satır halinde seçip kopyalamak önemlidir.
Yapmak istediğim; oluşan diziyi kod içerisinde direk kopyalaya bilmek (yardımcı sayfa kullanmadan)
worksheetfunction.Transpose(dizi).Copy
bu şekilde denedim olmadı. alan = worksheetfunction.Transpose(dizi)
alan.copy
şeklinde de denedim olmadı, başına set de ekledim sonuç olumsuz.Umarım sorunumu net şekilde ifade edebilmişimdir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(11 satır)