Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Arkadaşlar, bir dosyam var, listelerin olduğu. Onu macro içerebilen dosya olarak kaydettim. Şimdi onda 3 adet sayfa var. (hafta içi, cumartesi, pazar). Macro yazmak olarak değilde, Macro kaydet butonu var ya. oradan macro yapmak istiyorum. İşte ctrl+k yapınca hafta içi sayfasını, ctrl+m yapınca cumartesi sayfasını PDF olarak yönlendirdiğim klasöre kaydedecek. Buraya kadar tamam. Ama bunu yaptıktan sonra kapansın istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim.
Ancak dosyada bir macro var zaten (kapanırken kaydet-kaydetme diye sormadan direk kapanması için)
Sanırım her üçü (hafta içi, cumartesi, pazar) ayrı ayrı olması lazım. Bu dosyada ben bir de starter kullanıyorum (masaüstünde 3 tane buton var. tıklayınca kaydediyor ama kapanmıyor) Yani macronun adını bilmek lazım sanırım. Starter excel ve macro adıyla çalışıyor.
Farklı bir yol önerirseniz, önerilere açığım. Neticede exceli sizlerden öğrendim (bildiğim kadarını ?)
Şimdiden teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
Ancak dosyada bir macro var zaten (kapanırken kaydet-kaydetme diye sormadan direk kapanması için)
Sanırım her üçü (hafta içi, cumartesi, pazar) ayrı ayrı olması lazım. Bu dosyada ben bir de starter kullanıyorum (masaüstünde 3 tane buton var. tıklayınca kaydediyor ama kapanmıyor) Yani macronun adını bilmek lazım sanırım. Starter excel ve macro adıyla çalışıyor.
Farklı bir yol önerirseniz, önerilere açığım. Neticede exceli sizlerden öğrendim (bildiğim kadarını ?)
Şimdiden teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.