Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba
Ekteki dosyada Yevmiye dökümünden, Mizan oluşturmaya çalışıyorum.
İki tarih arasında mizandaki değerleri toplata bildim ancak Ana hesap ve Ara Hesap kodları Yevmiyede olmadığı için toplatamadım.
Yevmiye defterinde olanlar yukarıdaki gibi.
Hesap Kodu İle Başlıyorsa Toplanacak yazdıklarımı toplatamadım. Önce Yevmiyede var olanları toplatacaz. Sonra ara hesapları toplatacaz, en son da Ana hesapları toplatacaz. Ben bir türlü yapamadım.
Kullandığım kod bu. Mizandaki Kullanılan hesaplar Yevmiyede olduğu için toplata biliyorum ancak diğer hesapları toplatamadım birtürlü.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Esenlikler dilerim. İyi çalışmalar.
Ekteki dosyada Yevmiye dökümünden, Mizan oluşturmaya çalışıyorum.
İki tarih arasında mizandaki değerleri toplata bildim ancak Ana hesap ve Ara Hesap kodları Yevmiyede olmadığı için toplatamadım.
HESAP KODU | HESAP ADI | ||
Yevmiyede Yok ( Ana Hesap ) | 100 | KASA HESABI | Hesap Kodu İle Başlıyorsa Toplanacak |
Yevmiyede Yok ( Ara Hesap ) | 100.01 | MERKEZ KASA HESABI | Hesap Kodu İle Başlıyorsa Toplanacak |
Yevmiyede Var ( Alt Hesap ) | 100.01.01 | MERKEZ TRY KASA HESABI | Toplata biliyorum |
Yevmiye defterinde olanlar yukarıdaki gibi.
Hesap Kodu İle Başlıyorsa Toplanacak yazdıklarımı toplatamadım. Önce Yevmiyede var olanları toplatacaz. Sonra ara hesapları toplatacaz, en son da Ana hesapları toplatacaz. Ben bir türlü yapamadım.
VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(38 satır)
Kullandığım kod bu. Mizandaki Kullanılan hesaplar Yevmiyede olduğu için toplata biliyorum ancak diğer hesapları toplatamadım birtürlü.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Esenlikler dilerim. İyi çalışmalar.
Ekli dosyalar