Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba, iyi günler
Bilgisayarımdaki filtreleme ile ilgili dosyaları elden geçirmek ve kullanmayacaklarımı silmek istedim.
Bu konu başlığı altında filtreleme ile ilgili dosya ve sorularımı, izninizle yönelteceğim.
Sorularım:
Örnek dosyada A1 hücresine YTK2 yazınca filtreliyor, fakat YTK1 yazınca neden filtrelemiyor?
…
Örnek dosyanın 2. sayfasına, içerdiği kodları kopyaladım ve bazı satırlardaki rakamları kırmızıyla belirttim.
Sorularım:
3. Satırdaki 2 ve 3 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
5. Satırdaki 1 ve 1 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
6. Satırdaki 1 ve 1 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
8. Satırdaki 1 ve 3 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
Teşekkürler.
Sormuş olduğum rakamların ne işe yaradıklarını bilirsem; dosya üzerinde kendi çapımda küçük değişiklikler yapabilirim diye düşündüm.
Bilgisayarımdaki filtreleme ile ilgili dosyaları elden geçirmek ve kullanmayacaklarımı silmek istedim.
Bu konu başlığı altında filtreleme ile ilgili dosya ve sorularımı, izninizle yönelteceğim.
Sorularım:
Örnek dosyada A1 hücresine YTK2 yazınca filtreliyor, fakat YTK1 yazınca neden filtrelemiyor?
…
Örnek dosyanın 2. sayfasına, içerdiği kodları kopyaladım ve bazı satırlardaki rakamları kırmızıyla belirttim.
Sorularım:
3. Satırdaki 2 ve 3 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
5. Satırdaki 1 ve 1 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
6. Satırdaki 1 ve 1 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
8. Satırdaki 1 ve 3 rakamlarının anlamı nedir, değştirilirse nereye etki eder
Teşekkürler.
Sormuş olduğum rakamların ne işe yaradıklarını bilirsem; dosya üzerinde kendi çapımda küçük değişiklikler yapabilirim diye düşündüm.
Ekli dosyalar