Kullanıcı
farklı sayfadan dinamik veri doğrulama yapmak istiyorum. dosya içerisinde açıklama yaptım. umarım anlatabilmişimdir. çözümler için şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
Ekli dosyalar
Merhaba sanırım eklediğim tablo işinizi görecektir.farklı sayfadan dinamik veri doğrulama yapmak istiyorum. dosya içerisinde açıklama yaptım. umarım anlatabilmişimdir. çözümler için şimdiden teşekkürler.
Merhaba sanırım eklediğim tablo işinizi görecektir.farklı sayfadan dinamik veri doğrulama yapmak istiyorum. dosya içerisinde açıklama yaptım. umarım anlatabilmişimdir. çözümler için şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
İlginize emeğinize çok teşekkürler. Buda çok işime yarar. Ancak Sorumlu yazan personeli tek bir sayfada tek bir hücrede veri doğrulama yapmak istiyordum.Merhaba sanırım eklediğim tablo işinizi görecektir.
Şube Sayfasının tüm satırlarını listelendirdim.
Merhaba ,İlginize emeğinize çok teşekkürler. Buda çok işime yarar. Ancak Sorumlu yazan personeli tek bir sayfada tek bir hücrede veri doğrulama yapmak istiyordum.
Ekli dosyalar
Deneyip dönüş yaparım hocam. Çözüm için teşekkürler.Merhaba ,
Sonuç sayfası eklendi. Ad Tanımlama ve Veri Doğrulama ile listeleme yapıldı. Umarım istediğiniz budur.
(Formüller Ömer Baran üstadımın benim için daha önce yaptığı bir dosyadan yararlandım. Bu vesile ile Kendisine teşekkür ederim.)
hiçbir işe yaramıyor yaptıklarınızMerhaba ,
Sonuç sayfası eklendi. Ad Tanımlama ve Veri Doğrulama ile listeleme yapıldı. Umarım istediğiniz budur.
(Formüller Ömer Baran üstadımın benim için daha önce yaptığı bir dosyadan yararlandım. Bu vesile ile Kendisine teşekkür ederim.)
berbat indirdik bir işe yaramadı .Merhaba sanırım eklediğim tablo işinizi görecektir.
Şube Sayfasının tüm satırlarını listelendirdim.
İki Farklı Sayfadan Veri Eşleştirme
|
|
![]() |
Farklı Sayfalardaki Verileri Tek Sütunda Toplama
|
Ana Sayfadan Birçok Sayfaya Veri Aktarma
|
|
Farklı Sayfadan Referanslı Formül Kullanma
|
|