Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta düzgün izah edebildim mi bilmiyorum ama örnek bir çalışma dosyamda (ekteki) bulunan verilerin bazı alanlarını checkbox kullanarak seçip pdf olarak kaydetmek istiyorum. Yani 1'inci satırda bulunan başlıkların hepsini dinamik yapıda çekip liste halinde checkboxlarla sadece seçtiğim alana ait sütundaki verileri pdf dosyasına çekmek istiyorum.
Bu konu ile ilgili çalışmamda sadece başlıkları çekebildim ama checkboxlarda işaretleme yaptığımda ilgili sütunun diğer değerlerine erişemedim. Dizi kullanarak aldığım başlıkları checkbox kullanarak işaretleme yaptığımda sonuç döndüremiyorum bir türlü. Burada takılıp kaldım. Dosyayı ve kodlarını paylaşıyorum. Vakit ayırıp inceleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar dilerim.
yazdığım kod çalışmaktadır fakat userform açılınca userformdaki ikinci komut butonuyla checkbox değerlerine erişemiyorum.
Bu konu ile ilgili çalışmamda sadece başlıkları çekebildim ama checkboxlarda işaretleme yaptığımda ilgili sütunun diğer değerlerine erişemedim. Dizi kullanarak aldığım başlıkları checkbox kullanarak işaretleme yaptığımda sonuç döndüremiyorum bir türlü. Burada takılıp kaldım. Dosyayı ve kodlarını paylaşıyorum. Vakit ayırıp inceleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar dilerim.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(25 satır)
yazdığım kod çalışmaktadır fakat userform açılınca userformdaki ikinci komut butonuyla checkbox değerlerine erişemiyorum.