Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba buradan sorduklarımı ve sürekli öğrendiklerimi güncelliyorum tabloda ama en son formülleri değiştirdiğimden kaynaklı durum nedeniyle sıfırları kaldıramadım formül değişiklik olmadığından kullandığım eğer(c5<>"";"";c5 gibi böyle bir formül kullanmıştım tam hatırlamıyorum
Detayları Gene Ek dosya bölümüne Yazdım Ama Buraya yazmak İsterim ;
Kolayları Öğrendikçe güncelliyorum d/y formülleri topla.çarpım formülü ile yapınca ister istemez formüllerde değişti.
Amacım mavi renkde olan satırda tamamen boş olmasını istiyorum . Sıfır gözükmesi 2020/2021 Puanında mavi renk satırda gözüktüğü gibi puan hesaplamaktadır. net değerleri boş olduğu zaman puan hesaplamıyor.
Ek dosyada bazı sekmeler ve satırlar silindi dosya boyutunu düşürmek adına
Dosya / Seçenekler / gelistirici bölümünde yer alan sıfırları kaldır gizle bölümünü yazmayın onu denedim aynı sorunla karşılıyorum .
Detayları Gene Ek dosya bölümüne Yazdım Ama Buraya yazmak İsterim ;
Kolayları Öğrendikçe güncelliyorum d/y formülleri topla.çarpım formülü ile yapınca ister istemez formüllerde değişti.
Amacım mavi renkde olan satırda tamamen boş olmasını istiyorum . Sıfır gözükmesi 2020/2021 Puanında mavi renk satırda gözüktüğü gibi puan hesaplamaktadır. net değerleri boş olduğu zaman puan hesaplamıyor.
Ek dosyada bazı sekmeler ve satırlar silindi dosya boyutunu düşürmek adına
Dosya / Seçenekler / gelistirici bölümünde yer alan sıfırları kaldır gizle bölümünü yazmayın onu denedim aynı sorunla karşılıyorum .
Ekli dosyalar