Merhaba Hocam,
-- A sütununda 660060000 /// 661412345 verileri var ve bu ismi taşılan sayfalarınız da hazır durumda.
Peki A sütununda başka bir veri olduğunda ilgili sayfa hazır olacak mı?
Cevap: Evet A stünuna tekil no eklendiğinde yeni bir sayfa hazır olması uygun olur ve ya ben yeni bir sayfayı Astünunda yer aaln tekil no ile manuel oluşturduğumda veriler oluşturduğum sayfaya eklenmesini bekliyorum.
-- VERİ sayfası H ve devamındaki sütunlarda yer alan bilgiler nedir? Nasıl bulunmuştur? vs.
661412345 sayfasında H ve devamı sütunlara TAKSİTLİ seçeneği için sonuç yazdırmak istiyorsunuz sanırım.
Cevap: VERİ sayfasındaki H ile K sütunları arasında olan verilerin tekil numarası ile adlandırdığım sayfanın yine aynı tarihler ile H hücresi ile R hücreleri arasındaki ilgili taksit numaralarının altına tutarların eklenmesini bekliyorum.
Ancak burada 1 sayısı yok. Buradaki sayılar, Mart/Nisan gibi ay bilgisi midir, yoksa bugünün tarihinden kaç ay sonrası olduğuna ilişkin bir bilgi olup,
VERİ sayfası B sütunundaki tarihlerle
BUGÜN tarihi arasındaki AY FARKI mıdır? vs.
Cevap: Bu verileri başka sayfadan al olunca sanırım daha kolay olacak.
OLması gereken sonucu elle yazarak örneklendirmediğiniz ve
bu olması gereken sonuçları nasıl bulduğunuza dair açıkama da olmadığı için soru çok anlaşılır gelmedi bana.
hocam 661412345 sayfasına gelmesini istediğim veriyi örneklendirdim.
teşekkürler. Saygılar,