Büyük Harften Önce Boşluk Bırakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesutaydin

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe

Ekli dosyalar

Çözüm
Merhaba ,
Çözüm seçeneği olarak açık kaynak bir KTF kodunu dosyaya ekledim. Kontrol edin lütfen.
Eğer listenin tamamında isimlerin içinde normal aralık bırakılarak yazılanlar da var ise, KTF nin fazladan boşluk eklemesini engellemek için KIRP işlevini KTF'nin başına ekleyebilirsiniz. Örnek : KIRP(Boslukekle(A2))

KTF Türkçe büyük harfleri de kapsayacak şekilde güncellendi.

1.webp
Merhaba ,
Çözüm seçeneği olarak açık kaynak bir KTF kodunu dosyaya ekledim. Kontrol edin lütfen.
Eğer listenin tamamında isimlerin içinde normal aralık bırakılarak yazılanlar da var ise, KTF nin fazladan boşluk eklemesini engellemek için KIRP işlevini KTF'nin başına ekleyebilirsiniz. Örnek : KIRP(Boslukekle(A2))

KTF Türkçe büyük harfleri de kapsayacak şekilde güncellendi.

1.webp

Çözüm
Sizin paylaştığınız Excel'de istediğim olmuş fakat ben yeni bir Excel =boslukekle formülünü kullanmıyorum çıkmıyor böyle bir formül nedeni nedir?

Merhabalar Sn. @mesutaydin;
Sn. @ezelk şuan çevrimiçi değil.

Kullanıcı Tanımlı Fonksiyonu başka bir Excel dosyasında kullanmak istiyorsanız, kullandığınız makroyu eklenti olarak kaydetmeniz gerekir.

@Ezelk bey'in eklediği dosyadaki makro kodunu, PERSONAL.xlsb dosyanıza eklerseniz tüm Excel dosyalarınızda kullanabilirsiniz.

Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...