Excel Formül Sorusu Sor

Bir Excel formülüne dair sorunuz varsa, bu alanı kullanarak bize iletin.

Excel Makro Sorusu Sor

Bir Excel VBA koduna dair sorunuz varsa, bu alanı kullanarak bize iletin.

Genel Excel Sorusu Sor

Excel'in ön sayfasındaki FORMÜL haricinde olan sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
2023 Yılı İzin Takip Çizelgesi isimli dosyada, çalışanların yıl bazlı olarak aldıkları izinleri kolayca takip edeceğiniz gelişmiş bir şablon yer almaktadır.

1657403635005.png


İzin Takip Çizelgesinin oldukça gelişmiş bir örneğinin yer aldığı bu dosyada, çalışanlarınızın yıl ve ay bazlı olarak kolayca aldıkları izinleri, türlerine göre takip edebilirsiniz. Geliştirmeye açık olan bu şablonun çalışma sistemi şu şekildedir.

Dosya bir yılın on iki ayını kapsayacak şekilde planlanmıştır. Çalışanlarınızı alt alta yazdıktan sonra formülleri çoğaltmanız yeterli olacaktır. Çalışanları tanımladıktan sonra, üstte bulunan sağ ve sol okları kullanarak ay ay ileri ve geri gitme işlemini yapabilirsiniz. Seçili ay, tatiller tablosuna tanımlanmış olan tarihleri ve belirlediğiniz çalışma günlerine göre denk gelen tarihleri Koşullu Biçimlendirme ile renklendirmekte ve bu günlere yanlışlıkla izin girmeniz için görsel olarak sizi bilgilendirmektedir. Daha sonra seçili aya ait izin tablosunda kısa kodlarını tanımladığınız izin kodlarını girerek, o ay ve o yıla ait toplam izinlerin sayılarını görebilirsiniz.

Hem işlevselliği hem de içerdiği Excel özellikleri açısından oldukça işlevsel olan bu dosyanın üyelerimize yarar sağlaması temennisiyle.

Bu Dosyada Kullanılan Özellikler

  • Beğen
Tepkiler: uraskuday
Resul Kurt Danışmanlık

Son incelemeler

güzel
ExcelDepo
ExcelDepo
teşekkürler
Geri
Üst