Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba.
Ekteki dosyada Ücret hesaplaması yapıyorum.
GoalSeek yada çözücü sayfada formül varsa çalışıyor. Bunları VBA Kodlarındada kullana bilir miyiz?
Dosyamda tüm hesaplamalar VBA kodları ile yapılmıştır. Kodların sonucuna göre, ilk hesaplamaya başladığım Günlük Brüt ücreti artırarak / azaltarak hesaplamaya devam etsin yani tekrar tekrar hesaplasın istiyorum. Taki kodların sonucu benim istediğim rakama ulaşıncaya kadar.
Döngüler ile bu istediğimi yapabiliyorum ama sonuca ulaşmak çok uzun sürüyor.
Buradaki Range("AR" & r) benim kodlarımdaki sonuç olsun, hedef_net_ucret belirleyeceğim tutar olsun, Range("E" & r) de Kodlardaki Günlük Brüt Ücret olsun istiyorum ancak bir türlü yapamadım. Formüller sayfada yazılı olmayınca hesaplamadı.
Ekli belge, konu sahibinin isteği üzerine tarafımca silindi. 13.03.2022 00:50 @Ömer BARAN
.
Ekteki dosyada Ücret hesaplaması yapıyorum.
GoalSeek yada çözücü sayfada formül varsa çalışıyor. Bunları VBA Kodlarındada kullana bilir miyiz?
Dosyamda tüm hesaplamalar VBA kodları ile yapılmıştır. Kodların sonucuna göre, ilk hesaplamaya başladığım Günlük Brüt ücreti artırarak / azaltarak hesaplamaya devam etsin yani tekrar tekrar hesaplasın istiyorum. Taki kodların sonucu benim istediğim rakama ulaşıncaya kadar.
Döngüler ile bu istediğimi yapabiliyorum ama sonuca ulaşmak çok uzun sürüyor.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Ekli belge, konu sahibinin isteği üzerine tarafımca silindi. 13.03.2022 00:50 @Ömer BARAN
.