Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2013
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Fatura No | Satıcı | Stok Malı |
011069 | KAMILE YASAR-YASAR ELEKTRO MEK.SPA EKIP.END.MUTFAK | SAUNA TASI TEKNIK |
05202538 | SEMERCIOGLU GIDA SAN.VE TIC.A.S. | PILIC GOGUS FILETO SOKLU GEDIK |
10633 | NAMET GIDA SAN VE TIC A.S. | SUCUK DANA FERMANTE BATON |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME LIMON AROMALI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME KIZIL AROMALI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME FILDISI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME YABAN AROMALI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME PORTAKAL AROMALI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | KADIFE PUSKURTME GECE MAVISI |
13243 | SITKI VE SAKIR TURGUT-SEKERCI SITKI GIDA PAZARLAMA | CIKOLATA FRANBUAZ KONFISERI |
yukarıda yazılı olan fatura numaralarının karşılarında bulunan stok malı kısmını birleştirmek istiyorum,1 örnek vermek gerekirse,
13243 fatura nosunda bulunan stok malı isimlerini tek hücrede birleştirmek istiyorum ve formulu aşağıya çekince diğer satırlarda aynısını yapmasını ,yapmazsa vereceğiniz örnek formulle tek tek yapmak istiyorum .