Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba herkese,
Bir çalışmamda kullanmak için yüksek sayıda veri içeren bir tabloya ihtiyacım var. Bu tabloyu Excel'in gelişmiş 365 fonksiyonları ile kolayca oluşturabileceğimi düşünüyorum. Hatta çoğu işlemi yaptım ama bir hususta takıldım, desteğinizi rica ediyorum.
Tablomda 3 başlık olacak:
Tarih
Harcama Kategorisi
Harcama Tutarı
şeklinde...
Aşağıdaki formülle istediğim kadar satırda veri oluşturmaktayım.
Lakin kategoriler için belirlediğim sıklıktaki kadar veri yazılsın istemekteyim.
Harcama Kategorilerimi tanımlarken, bir sayfada üstteki gibi ay bazlı sıklık sayılarını yazdım. Üstte eklediğim formülde DÜŞEYARA ile bulduğum sonuçların, sıklıktaki sayıya göre yazmasını nasıl sağlayabilirim?
Teşekkürler
Bir çalışmamda kullanmak için yüksek sayıda veri içeren bir tabloya ihtiyacım var. Bu tabloyu Excel'in gelişmiş 365 fonksiyonları ile kolayca oluşturabileceğimi düşünüyorum. Hatta çoğu işlemi yaptım ama bir hususta takıldım, desteğinizi rica ediyorum.
Tablomda 3 başlık olacak:
Tarih
Harcama Kategorisi
Harcama Tutarı
şeklinde...
Aşağıdaki formülle istediğim kadar satırda veri oluşturmaktayım.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Harcama Kategorilerimi tanımlarken, bir sayfada üstteki gibi ay bazlı sıklık sayılarını yazdım. Üstte eklediğim formülde DÜŞEYARA ile bulduğum sonuçların, sıklıktaki sayıya göre yazmasını nasıl sağlayabilirim?
Teşekkürler