Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 32 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Giriş listesi sayfasına hakim ve personel bilgilerini giriyorum.
Giriş listesi A sütuna görev yeri ve unvanına göre hakim sıra numarasını aldırıp, bu sıra numarasını hakim bilgilerini almak için genel liste O ve H sütunundaki görev yeri isimlerine göre AP sütununa, Giriş listesi B sütuna ise görev yeri ve unvanına göre personel sıra numarasını aldırıp, bu sıra numarasını personel bilgilerini almak için genel liste O ve R sütunundaki görev yeri isimlerine göre AQ sütununa aldırıyorum.
Genel liste D-P arasındaki sütunlar ile AI sütununa giriş listesi A sütunundan aldırdığım AP sütunundaki sıra numarasına göre 12.satır ile 2017.satır arasına hakim bilgilerini, Genel liste P-AB arasındaki sütunlar ile AM sütununa ise giriş listesi B sütunundan aldırdığım AQ sütunundaki sıra numarasına göre 4.satır ile 2017.satır arasına personel bilgilerini Düşeyara formülü ile aldırıyorum ve AW sütunu 1 den küçük olan satırları otomatik olarak gizletip, sayfa koruması yaptırıyorum.
Benim sizden talebim düşey ara ile aldırdığım formülleri aşağıda belirttiğim şekilde makro ile aldırılması ve AW sütunu 1 den küçük olan satırları otomatik olarak gizleyip, sayfa koruması yaptırması.
Bu nedenle
Hakimler için Genel liste D12 - D2017 arasına giriş listesi A sütunundan aldırdığım AP sütunundaki sıra numarasına göre Giriş listesi E sütunundaki sicil numarasını aldırdıktan sonra
Genel liste D sütunundaki sicil numarasına göre ise
E sütununa giriş listesi sayfası F-G sütunundaki
I sütununa giriş listesi sayfası H sütunundaki
J sütununa giriş listesi sayfası I sütunundaki
K sütununa giriş listesi sayfası R sütunundaki
L sütununa giriş listesi sayfası L sütunundaki
M sütununa giriş listesi sayfası N sütunundaki
N sütununa giriş listesi sayfası O sütunundaki
O sütununa giriş listesi sayfası P sütunundaki
AI sütununa giriş listesi sayfası K sütunundaki
bilgileri aldırması
Personeller için Genel liste P4 - P2017 arasına giriş listesi B sütunundan aldırdığım AQ sütunundaki sıra numarasına göre Giriş listesi E sütunundaki sicil numarasını aldırdıktan sonra
Genel liste P sütunundaki sicil numarasına göre ise
Q sütununa giriş listesi sayfası F-G sütunundaki
U sütununa giriş listesi sayfası H sütunundaki
V sütununa giriş listesi sayfası I sütunundaki
W sütununa giriş listesi sayfası R sütunundaki
X sütununa giriş listesi sayfası L sütunundaki
Y sütununa giriş listesi sayfası N sütunundaki
Z sütununa giriş listesi sayfası O sütunundaki
AA sütununa giriş listesi sayfası P sütunundaki
AM sütununa giriş listesi sayfası K sütunundaki
bilgileri aldırması
Umarım anlatabilmişimdir? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Giriş listesi sayfasına hakim ve personel bilgilerini giriyorum.
Giriş listesi A sütuna görev yeri ve unvanına göre hakim sıra numarasını aldırıp, bu sıra numarasını hakim bilgilerini almak için genel liste O ve H sütunundaki görev yeri isimlerine göre AP sütununa, Giriş listesi B sütuna ise görev yeri ve unvanına göre personel sıra numarasını aldırıp, bu sıra numarasını personel bilgilerini almak için genel liste O ve R sütunundaki görev yeri isimlerine göre AQ sütununa aldırıyorum.
Genel liste D-P arasındaki sütunlar ile AI sütununa giriş listesi A sütunundan aldırdığım AP sütunundaki sıra numarasına göre 12.satır ile 2017.satır arasına hakim bilgilerini, Genel liste P-AB arasındaki sütunlar ile AM sütununa ise giriş listesi B sütunundan aldırdığım AQ sütunundaki sıra numarasına göre 4.satır ile 2017.satır arasına personel bilgilerini Düşeyara formülü ile aldırıyorum ve AW sütunu 1 den küçük olan satırları otomatik olarak gizletip, sayfa koruması yaptırıyorum.
Benim sizden talebim düşey ara ile aldırdığım formülleri aşağıda belirttiğim şekilde makro ile aldırılması ve AW sütunu 1 den küçük olan satırları otomatik olarak gizleyip, sayfa koruması yaptırması.
Bu nedenle
Hakimler için Genel liste D12 - D2017 arasına giriş listesi A sütunundan aldırdığım AP sütunundaki sıra numarasına göre Giriş listesi E sütunundaki sicil numarasını aldırdıktan sonra
Genel liste D sütunundaki sicil numarasına göre ise
E sütununa giriş listesi sayfası F-G sütunundaki
I sütununa giriş listesi sayfası H sütunundaki
J sütununa giriş listesi sayfası I sütunundaki
K sütununa giriş listesi sayfası R sütunundaki
L sütununa giriş listesi sayfası L sütunundaki
M sütununa giriş listesi sayfası N sütunundaki
N sütununa giriş listesi sayfası O sütunundaki
O sütununa giriş listesi sayfası P sütunundaki
AI sütununa giriş listesi sayfası K sütunundaki
bilgileri aldırması
Personeller için Genel liste P4 - P2017 arasına giriş listesi B sütunundan aldırdığım AQ sütunundaki sıra numarasına göre Giriş listesi E sütunundaki sicil numarasını aldırdıktan sonra
Genel liste P sütunundaki sicil numarasına göre ise
Q sütununa giriş listesi sayfası F-G sütunundaki
U sütununa giriş listesi sayfası H sütunundaki
V sütununa giriş listesi sayfası I sütunundaki
W sütununa giriş listesi sayfası R sütunundaki
X sütununa giriş listesi sayfası L sütunundaki
Y sütununa giriş listesi sayfası N sütunundaki
Z sütununa giriş listesi sayfası O sütunundaki
AA sütununa giriş listesi sayfası P sütunundaki
AM sütununa giriş listesi sayfası K sütunundaki
bilgileri aldırması
Umarım anlatabilmişimdir? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Ekli dosyalar