Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba forumda sizlerin destekleriyle oluşturduğum dosyada şöyle bir güncelleme yapmaya çalıştım ama takıldım. Userformdaki listele düğmesi ile açılan userformda kayıt türüne göre ve tercih türüne göre listeleme yapıyorum sorun yok.
Kayıt türüne göre listeleme yaptıktan sonra şube listelemesi yapacağım Yeni eklediğim şubem ismindeki listelemeyi yapınca listbox ta önce sütun başlıkları ve alt satırda şube sayfasındaki başlıklar çıkıyor. Sütun başlıkları görünmesini engelleyemedim bir türlü ama şube sayfasında normal listeliyor.
Yapmak istediğim ise Sayfa1 deki şablona göre alfabetik sıralamayı ayarlamama yardımcı olursanız sevinirim
Ve sayfa1 deki şu bölümü de yazdırabilir miyiz.
Toplam Öğrenci : 41 Kız Sayısı : 18 Erkek Sayısı : 23
Sizlerin kodlarınız üzerinde değişiklikler yapabiliyorum ancak
Kayıt türüne göre listeleme yaptıktan sonra şube listelemesi yapacağım Yeni eklediğim şubem ismindeki listelemeyi yapınca listbox ta önce sütun başlıkları ve alt satırda şube sayfasındaki başlıklar çıkıyor. Sütun başlıkları görünmesini engelleyemedim bir türlü ama şube sayfasında normal listeliyor.
Yapmak istediğim ise Sayfa1 deki şablona göre alfabetik sıralamayı ayarlamama yardımcı olursanız sevinirim
Ve sayfa1 deki şu bölümü de yazdırabilir miyiz.
Toplam Öğrenci : 41 Kız Sayısı : 18 Erkek Sayısı : 23
Sizlerin kodlarınız üzerinde değişiklikler yapabiliyorum ancak
VBA:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(12 satır)
VBA:
(12 satır)
VBA:
(12 satır)
Ekli dosyalar