Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2021
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Arkadaşlar,
Google E Tablolar'da aşağıdaki formülle bir paya ait aylık kapanış değerleri getiriyorum.
E2:E25 aralığındaki tarihlerde ayın son gününü bulup onun hemen sağındaki değeri tespit etmek istiyorum.
Aşağıdaki bağlantıda konuyu daha anlaşılır biçimde anlattığıma inanıyorum. Belge üzerinde çalışma yapılabilir.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
www.exceldepo.com
Google E Tablolar'da aşağıdaki formülle bir paya ait aylık kapanış değerleri getiriyorum.
=GOOGLEFINANCE("ENJSA"; "close";TARİH(YIL(BUGÜN()); AY(BUGÜN())-SATIR(A1); 1);SERİAY(BUGÜN();1-SATIR(A2))+10)
E2:E25 aralığındaki tarihlerde ayın son gününü bulup onun hemen sağındaki değeri tespit etmek istiyorum.
Aşağıdaki bağlantıda konuyu daha anlaşılır biçimde anlattığıma inanıyorum. Belge üzerinde çalışma yapılabilir.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Sayfa1 E1 hücresinde tek formül var ve E ve F sütununa veri getiriyor.,Date,Close E1 hücresindeki formülde +10 günlük bir ek yapmak zorundayım.,01.04.2024 18:10:00,57,3,E2 hücresindeki tarihte geçen ay değerini E2:E25 aralığında bul. 02.04.2024 18:10:00,56,9,Bulunan değerin F sütunundaki değerin...