Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Ekli çalışma sekmesinin A sutununda Tarih, B sutununda sıra numarası, C sutununda L sutununa kadar da dört ana gurupbun (A,B,C,D) çalıştığı sıralama ba, D gurubu için bugünün tarihine göre örneğimizde bugün L sutununda 2.satırda olan başlıkta OFF olarak göstermekte, 26.12.2019 Da ise C sutununda olup 2.satırda kesiştiği
07:00-15:00 SABAH yazmaktadır, ben bu 2.satırda kesiştiği birleştirilmiş hücrede yazmakta olan bu metni S2 hücresine yazmasını istiyorum.
Yani D grubunun tarihe göre o gün SABAH, ÖĞLE, GECE ve OFF durumunu göstereceğim başka bir sekmede kullanmak için S2 hücresine yazdırmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
07:00-15:00 SABAH yazmaktadır, ben bu 2.satırda kesiştiği birleştirilmiş hücrede yazmakta olan bu metni S2 hücresine yazmasını istiyorum.
Yani D grubunun tarihe göre o gün SABAH, ÖĞLE, GECE ve OFF durumunu göstereceğim başka bir sekmede kullanmak için S2 hücresine yazdırmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyalar