- Excel Versiyonu
- Excel 2019
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhabalar.
Engelli bireylere sağlık kurullarınca verilen sağlık raporlarında engel oranının hesaplanmasında malumunuz üzere balthazard hesabı kullanılıyor.
Balthazard hesabı ile ilgili nette bir çok site mevcut. Ancak engellilik oranı hesaplanması ile ilgili her hangi bir Excel sayfasına denk gelmedim.
Ekli çalışma belgesinde engellilik oranını hesaplama için gerek formül gerekse de makro için bir arayüz mevcut.
Üstatlardan ricamdır, gerek formül gerekse de makro ile çözüm sunulabilir mi?
Bilinen iki sitenin linkini vermek istiyorum sakınca yoksa.
Sağlık kurulunca düzenlenmiş bu rapordaki oranlar yukarıdaki sitelere girildiğinde rapordaki oranı veriyor.
Bu işlemi ekte sunulan Excel sayfası ile hesaplanabilir mi?
Engelli bireylere sağlık kurullarınca verilen sağlık raporlarında engel oranının hesaplanmasında malumunuz üzere balthazard hesabı kullanılıyor.
Balthazard hesabı ile ilgili nette bir çok site mevcut. Ancak engellilik oranı hesaplanması ile ilgili her hangi bir Excel sayfasına denk gelmedim.
Ekli çalışma belgesinde engellilik oranını hesaplama için gerek formül gerekse de makro için bir arayüz mevcut.
Üstatlardan ricamdır, gerek formül gerekse de makro ile çözüm sunulabilir mi?
Bilinen iki sitenin linkini vermek istiyorum sakınca yoksa.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
Sağlık kurulunca düzenlenmiş bu rapordaki oranlar yukarıdaki sitelere girildiğinde rapordaki oranı veriyor.
Bu işlemi ekte sunulan Excel sayfası ile hesaplanabilir mi?
Ekli dosyalar