Excel dosyası · XLSX

Yığılmış Sütun Grafiği Yapma

3 sayfa 299 formül 22 KB 38 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1yigilmis_sutun_grafigi_yapma.xlsx
2
3
3 sayfa Chart Data Slicer Pivot Source

Yığılmış Sütun Grafiği Yapma, Excel çalışma kitabıdır (XLSX). 3 çalışma sayfasından (Chart Data, Slicer Pivot, Source) oluşur. Toplam 402 dolu hücre ve 299 formül barındırır — yoğun formül içeren, otomatik çalışan bir kurgu.

Dosyadaki hesaplamalar başlıca şu fonksiyonlara dayanır: ELEMAN (CHOOSE), EĞERHATA (IFERROR), TOPLA (SUM) ve METNEÇEVİR (TEXT). ELEMAN sıra numarasına göre seçenek döndürür, EĞERHATA hata çıkarsa yedek değer gösterir, TOPLA değerleri toplar ve METNEÇEVİR sayı/tarihi biçimli metne dönüştürür.

Kendi verilerinizi ilgili sayfalara girerek şablonu doğrudan kullanabilir, formül kurgusunu inceleyerek benzer bir çözümü kendi dosyanızda uygulayabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar