Excel dosyası · XLSM

Sıralamalı Sütun Grafik Animasyonu Oluşturma

2 sayfa 145 formül 42 KB 43 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1siralamali_sutun_grafik_animasyonu_olusturma.xlsm
2
3
2 sayfa S H

Sıralamalı Sütun Grafik Animasyonu Oluşturma — makro içerebilen Excel çalışma kitabıdır (XLSM). 2 çalışma sayfasından (S, H) oluşur. Toplam 251 dolu hücre ve 145 formül barındırır — çalışır durumda bir hesaplama kurgusu.

Şablonun çalışması temelde şu fonksiyonlarla kurulmuştur: DAMGA (CHAR), ELEMAN (CHOOSE), EĞERSAY (COUNTIF), EĞER (IF) ve İNDİS (INDEX). DAMGA koddan karakter üretir, ELEMAN sıra numarasına göre seçenek döndürür, EĞERSAY koşula uyan hücreleri sayar, EĞER koşula göre farklı sonuç döndürür ve İNDİS satır/sütun konumundaki değeri getirir.

Şablonu kendi verilerinizle doldurarak kullanabilir, içindeki formül mantığını öğrenerek kendi çalışmanıza taşıyabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar