Excel dosyası · XLSX

Kar Zarar Verisi Görselleştirme

3 sayfa 105 formül 35 KB 41 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1kar_zarar_verisi_gorsellestirme.xlsx
2
3
3 sayfa Kar ve Zarar Gelir İşlem Harcamaları

Bu içerik «Kar Zarar Verisi Görselleştirme» başlıklı bir Excel çalışma kitabıdır (XLSX). 3 çalışma sayfasından (Kar ve Zarar, Gelir, İşlem Harcamaları) oluşur. Toplam 340 dolu hücre ve 105 formül barındırır — çalışır durumda bir hesaplama kurgusu.

Hesaplama mantığı ağırlıklı olarak şu fonksiyonları kullanır: TOPLA (SUM), EĞERHATA (IFERROR), EĞER (IF) ve ALTTOPLAM (SUBTOTAL). TOPLA değerleri toplar, EĞERHATA hata çıkarsa yedek değer gösterir, EĞER koşula göre farklı sonuç döndürür ve ALTTOPLAM filtrelenmiş verinin alt toplamını alır.

Kendi verilerinizi ilgili sayfalara girerek şablonu doğrudan kullanabilir, formül kurgusunu inceleyerek benzer bir çözümü kendi dosyanızda uygulayabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar
Satır A · Dosya B · Sayfa C · Formül D · Boyut
1 Kar Zarar Modelini Etkin Kullanma 7 5.023 186 KB
2 Kar Zarar Bütçe Özeti Oluşturma 3 65 37 KB
3 Kar Zarar Tablosu Hazırlama 3 678 67 KB
4 Kar Zarar Tablosu Oluşturma 1 164 26 KB
5 Kar Zarar Tablosu Yapma 6 215 73 KB
6 Kar Zarar Analizi Tablosu Yapma 3 36 45 KB