Excel dosyası · XLSX

Hücredeki Değerleri Ayrı Hücrelere Bölme

1 sayfa 12 formül 11 KB 80 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1hucredeki_degerleri_ayri_hucrelere_bolme.xlsx
2
3
1 sayfa Sayfa1

Hücredeki Değerleri Ayrı Hücrelere Bölme — Excel çalışma kitabıdır (XLSX). Tek çalışma sayfasından (Sayfa1) oluşur. Toplam 36 dolu hücre ve 12 formül barındırır — birkaç formülle kurulmuş sade bir örnek.

Dosyadaki hesaplamalar başlıca şu fonksiyonlara dayanır: ELEMAN (CHOOSE), YATAYYIĞ (HSTACK), SOLDAN (LEFT), LET ve MBUL (SEARCH). ELEMAN sıra numarasına göre seçenek döndürür, YATAYYIĞ aralıkları yan yana birleştirir, SOLDAN metnin solundan karakter alır, LET formül içinde ara değişken tanımlar ve MBUL metin içinde konum arar (harf duyarsız).

Kendi verilerinizi ilgili sayfalara girerek şablonu doğrudan kullanabilir, formül kurgusunu inceleyerek benzer bir çözümü kendi dosyanızda uygulayabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar