Excel dosyası · XLSX

Haftalık Takvim Ve Yapılacaklar Listesi Hazırlama

1 sayfa 16 formül 13 KB 59 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1haftalik_takvim_ve_yapilacaklar_listesi_hazirlama.xlsx
2
3
1 sayfa Haftalık

Haftalık Takvim Ve Yapılacaklar Listesi Hazırlama — Excel çalışma kitabıdır (XLSX). Tek çalışma sayfasından (Haftalık) oluşur. Toplam 21 dolu hücre ve 16 formül barındırır — birkaç formülle kurulmuş sade bir örnek.

Şablonun çalışması temelde şu fonksiyonlarla kurulmuştur: EĞER (IF), EBOŞSA (ISBLANK), METNEÇEVİR (TEXT), BUGÜN (TODAY) ve BÜYÜKHARF (UPPER). EĞER koşula göre farklı sonuç döndürür, EBOŞSA hücrenin boş olup olmadığını kontrol eder, METNEÇEVİR sayı/tarihi biçimli metne dönüştürür, BUGÜN bugünün tarihini verir ve BÜYÜKHARF metni büyük harfe çevirir.

İlgili alanlara kendi verinizi girdiğinizde hesaplamalar otomatik güncellenir; formül yapısını referans alarak kendi tablonuza uyarlayabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar