Excel dosyası · XLSX

Dolaylı Fonksiyonuyla Dinamik Grafik Kurma

2 sayfa 186 formül 27 KB 42 görüntülenme
A1 fx =HÜCRE("dosyaadı")
SatırABC
1dolayli_fonksiyonuyla_dinamik_grafik_kurma.xlsx
2
3
2 sayfa Visualize Product Sales - Data Solution

Bu içerik «Dolaylı Fonksiyonuyla Dinamik Grafik Kurma» başlıklı bir Excel çalışma kitabıdır (XLSX). 2 çalışma sayfasından (Visualize Product Sales - Data, Solution) oluşur. Toplam 415 dolu hücre ve 186 formül barındırır — çalışır durumda bir hesaplama kurgusu.

Hesaplama mantığı ağırlıklı olarak şu fonksiyonları kullanır: ORTALAMA (AVERAGE), EĞER (IF), DOLAYLI (INDIRECT), MAK (MAX) ve YOKSAY (NA). ORTALAMA aritmetik ortalamayı hesaplar, EĞER koşula göre farklı sonuç döndürür, DOLAYLI metinden hücre referansı oluşturur, MAK en büyük değeri bulur ve YOKSAY #YOK hata değerini üretir.

Şablonu kendi verilerinizle doldurarak kullanabilir, içindeki formül mantığını öğrenerek kendi çalışmanıza taşıyabilirsiniz. Bu dosya, 13.441 dosyalık ExcelDepo Arşivi kapsamındadır.

Aynı kökten

Benzer dosyalar

Tüm dosyalar