ExcelDepo

İmza ve Gönderici Ekleme Seçenekli Mail Gönderme

İmza ve Gönderici Ekleme Seçenekli Mail Gönderme dosyası, Excel üzerinden imza ekleme ve gönderici seçme imkanız sağlayarak mail göndermenizi sağlamaktadır.

İmza ve Gönderici Ekleme Seçenekli Mail Gönderme-1.png


Excel kullanarak hızlı e-posta yollamak genellikle sıkça başvurulan bir yöntemdir. Lakin bu yöntemde imza eklendiği zaman, html biçimdeki gövde metninin eklenmediği, gövde metni eklenirse de imza eklenemediğini gözlemledik. Bu sorundan yola çıkarak hazırladığımız dosyamız ile, üst resimde göreceğiniz üzere Excel kullanarak hem gönderici seçip hem de seçtiğiniz göndericinin imzasını ekleyerek e-posta yollayabilirsiniz.

İmza ve Gönderici Ekleme Seçenekli Mail Gönderme-2.png


Dosyamızda üstteki resimde göreceğiniz üzere alanlar bulunmaktadır. Bu alanların tamamını doldurmanız ve sonrasında kodları bir butona atayarak tıklamanız yeterli olacaktır. Biz özellikle buton eklemedik. Bu işlemi yapamazsanız, yorum kısmına yazmanız yeterli olacaktır.

Dosyamızdaki imza adı kısmına ise, C:\Users\YourName\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures\ klasöründen ulaşabilirsiniz. YourName alanı sizin kullanıcı adınızdır. Bu klasörü açınca, uzantısı .html olan imza adını ilgili hücreye yazmanız yeterli olacaktır. Tabiki öncesinde Outlook üzerinden bir imza tanımlamanız kısmını es geçmemeniz olmazsa olmazdır.

Dosya test edilmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. Dosyayı indirenlere bir geliştirme taahhüdümüz ve zorunluğumuz yoktur.

Geliştirme ya da ilave seçenekler eklemek isteyenler, ÖZEL DESTEK adresinden ücretli destek talebi oluşturabilirler.
Dosyayı test ederken kendi e-posta adresleriniz ile denemenizi tavsiye ederiz.
Faydalanmanız temennisiyle.

Bu Dosyada Kullanılan Özellikler

Resul Kurt Danışmanlık

Son incelemeler

Güzel bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Geri
Üst